Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην 11η HORECA

Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επισκέφθηκε την 11η έκθεση HORECA. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνής εκθέσεις για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης.  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία:
 
·         Να πάρουν μέρος σε οργανωμένο διαδραστικό παιχνίδι διάρκειας 2 ημερών, με στόχο να κινηθούν αρκετές ώρες μέσα στο χώρο την έκθεσης, να αποκτήσουν μια οικειότητα, αλλά να γίνουν και αντιληπτοί από το κοινό και τους εκθέτες.

·         Να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

·         Να πάρουν μέρος στα σεμινάρια FUTURE HOTEL. Τα σημαντικότερα σεμινάρια ήταν αυτά με τίτλο «Διαχείριση παράπονων» και «Σταθεροποίηση της ποιότητας».

Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων) σε συνεργασία με το δημόσιο Πανεπιστήμιο University of East London. Πρόκειται για ελληνόφωνο πρόγραμμα, με αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε σύγχρονο ξενοδοχειακό περιβάλλον και με εξαιρετικές προοπτικές καριέρας στον Τουριστικό κλάδο.

 
Τόπος: Athens, Greece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου