Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Στελέχη του Τμήματος Προσωπικού της ξενοδοχειακής αλυσίδας Hyatt Regency στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο


hyatt newsv2
Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των φοιτητών με τη διεθνή αγορά εργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε εκπροσώπους της ξενοδοχειακής αλυσίδας Hyatt Regency από τη Μ.Βρετανία στο Campus Αμαρουσίου. Η HR Manager του ομίλου, Danita Van Charldorp, μαζί με την ομάδα της επισκέφτηκαν το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με σκοπό να δουν και να γνωρίσουν το επαγγελματικό προφίλ των φοιτητών της Σχολής Τουρισμού.
Για μια ημέρα, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εταιρική παρουσίαση του Ομίλου Hyatt, να ενημερωθούν για τις αξίες και το όραμά του, όπως επίσης να δουν ενδιαφέρουσες προβολές για τη ζωή στο Λονδίνο. Στη συνέχεια, η HR Manager μαζί με την ομάδα της πραγματοποίησαν συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία Andaz και Hyatt Regency London–The Churchill.
Υπενθυμίζουμε ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβευτεί ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018 και 2019. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. Επιπλέον, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP) .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου