Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

CAREER DAY TOURISM: Άμεση επαφή φοιτητών και απόφοιτων της Σχολής Τουρισμού με την αγορά εργασίας


newsCDT
Στο πλαίσιο της συνεχούς διασύνδεσης της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την αγορά του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο Ημέρες Καριέρας, σε συνεργασία με το CAREER OFFICE του Κολλεγίου. Φέτος, το CAREER DAY TOURISM πραγματοποιήθηκε παρουσία περισσότερων από 30 ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.
Δεκάδες φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό κλάδο και να σχηματίσουν μια ρεαλιστική εικόνα για τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο έχουν επιλέξει να κινηθούν, δίνοντας συνεντεύξεις με στόχο μία θέση εργασίας ή αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.
Οι υπηρεσίες Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης των φοιτητών και αποφοίτων του βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας, με στόχο να τους οδηγήσει σε ταχύτατη και ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου