Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Για μία ακόμα χρονιά ο παλμός του Τουρισμού χτυπάει στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση Τουρισμού η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του κλάδου. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα βρίσκεται εκεί συμμετέχοντας ως εκθέτης. Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα συμμετάσχει στον χώρο του “Study in Thessaloniki” στο Κτίριο 13 του εκθεσιακού κέντρου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθεί τόσο για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στον Τουρισμό που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το δημόσιο πανεπιστήμιο Queen Margaret University με έδρα το Εδιμβούργο, όσο και για τις υπόλοιπες 9 Σχολές του. Να υπενθυμίσουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.  Επιπλέον, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η Philoxenia υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της στον σημαντικότερο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.  Μείνετε συντονισμένοι!



Τόπος: Athens, Greece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου