Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Το Τμήμα Τουρισμού υποστηρικτής της 26ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ


sete 2018 amcΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά ως υποστηρικτής στην 26η Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προσφέροντας υποστηρικτικές υπηρεσίες από την έμπειρη πλέον ομάδα φοιτητών της Σχολής Τουρισμού.
Η κλειστή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens. Η ανοιχτή συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), παρουσία του πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα και της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του ΣΕΤΕ, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με ατζέντα την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού, καθώς και τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων τουριστικής πολιτικής. Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού βοήθησαν και αυτή τη φορά ουσιαστικά τη διοργάνωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις όπως η υποδοχή και εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η προετοιμασία των αιθουσών και του συνεδριακού-ενημερωτικού υλικού της συνέλευσης. Η εκδήλωση αποτελεί κάθε χρόνο μια μοναδική εμπειρία για τους φοιτητές και μια ευκαιρία να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή του ΣΕΤΕ
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει βραβευθεί ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017 και 2018. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. Η Σχολή προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου