Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Χρυσό Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού στα Greek Hospitality Awards 2018


hospitality news awardsΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η καλύτερη Σχολή ξενοδοχειακής εκπαίδευσης στα Greek Hospitality Awards 2018. Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.
Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider”, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε συνεργασία με το διακριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.
Η διάκριση αυτή ήρθε να προστεθεί στα δύο προηγούμενα βραβεία, με τα οποία είχε τιμηθεί το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στα Greek Hospitality Awards 2016 και 2017, αναδεικνύοντας τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την πρωτοπορία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών σπουδών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας και με επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου