Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Φοιτητές και Ακαδημαϊκοί της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν ενεργά στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας


sxolio news
Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε ενεργά στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 19-21/11/2018 στο ξενοδοχείο Elite City Resort.
Περίπου 70 φοιτητές από τα τρία campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αττική [Μαρούσι, Κέντρο, Πειραιάς] συμμετείχαν στη διοργάνωση, παρακολουθώντας ένα τριήμερο τουριστικό επιμορφωτικό σεμινάριο συνολικής διάρκειας άνω των 30 ωρών, με πλήθος εισηγήσεων επαγγελματιών και εκπροσώπων φορέων του κλάδου της φιλοξενίας. Παράλληλα, ομάδα φοιτητών της Σχολής Τουρισμού παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε με θέμα τις βέλτιστες πρακτικές στην πρακτική άσκηση, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των συμμετεχόντων.

Την τρίτη ημέρα του Σχολείου Τουρισμού, ακαδημαϊκοί του προπτυχιακού προγράμματος ΒΑ in Culinary Arts που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University στο Εδιμβούργο, παρουσίασαν εισηγήσεις με τίτλο «Ελληνική γαστρονομία: Ένας ανεκμετάλλευτος πλούτος». Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Τζανής, Συντάκτης Γαστρονομίας μίλησε για την επικοινωνία στο φαγητό ενώ η κα Γιάννα Μπαλαφούτη, Δημιουργός Προϊόντων, εστίασε στη δημιουργία νέων γαστρονομικών concept.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου